Търсят се кръводарители за моториста, който пострада тежко в катастрофа снощи.

...
Търсят се кръводарители за моториста, който пострада тежко в катастрофа снощи.
Коментари Харесай

Помогнете! Мотористът, който пострада тежко в катастрофа снощи, се нуждае от кръв

Търсят се кръводарители за моториста, който пострада тежко в злополука нощес. Това научи Varna24.bg от изявления на другари на потърпевшия в обществената мрежа. 
Желаещите да оказват помощ могат да дарят кръв в кръвния център към МБАЛ "Св. Анна " за Светослав Иванов Славов.
Припомняме, че той пострада нощес към 20:30 часа на кръстовището на ул. "Васил Друмев " и бул. "Княз Борис I ".
Водачът на Л.А. "Фолксваген " В.В. (49 г.) от Варна не съблюдава наредбите на пътен занк "Б1 - Пропусни движещите се по пътя с преимущество " и се сблъсква с мотоциклет "Хонда ", който се движи там.

Вследствие на случая мъжът е потърпевш тежко, настанен е за лекуване в МБАЛ "Св. Анна " с голям брой фрактури и заплаха за живота, оповестиха по-рано през днешния ден от пресцентъра на полицията. 

Работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до конфликта, продължава. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

При различен случай, случил се в 00:50 часа тази заран, на бул. "Янош Хунияди ", 18-годишна лидерка на Л.А. "Опел ", по време на придвижването си, блъска велосипедист. Същият пада на платното за придвижване и получава фрактура на черепа. 19-годишният мъж е настанен за лекуване в МБАЛ "Св. Анна " с заплаха за живота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР